Υλικά (για 8 μερίδες):
2 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 σκελίδες σκόρδο
600 γρ. στήθος κοτόπουλο
1 κύβο με ζωμό λαχανικών
1 κ.γ. θυμάρι
1 φύλλο δάφνης
2 κούπες ψιλοκομμένη σελινόριζα
2 κούπες αρακά
2 καρότα
1 φλ. φρεσκοκομμένο μαϊντανό
3 κούπες βρασμένα noodles ολικής άλεσης
Αλάτι – πιπέρι
Εκτέλεση:
Σε μια μεγάλη αντικολλητική κατσαρόλα ζεσταίνουμε το λάδι και προσθέτουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο και τα λαχανικά. Σοτάρουμε για 2-3 λεπτά. Συνεχίζουμε με το κοτόπουλο και τα μπαχαρικά, και εφόσον σοταριστούν για 1-2 λεπτά, σταδιακά προσθέτουμε περίπου 2 λίτρα νερό, μαζί με τον κύβο. Μαγειρεύουμε σε χαμηλή φωτιά, αφαιρώντας τον αφρό από το κοτόπουλο για 20 – 25 λεπτά. Μόλις τα λαχανικά μαλακώσουν και μαγειρευτεί το κοτόπουλο, προσθέτουμε τα noodles στην κατσαρόλα και σερβίρουμε αμέσως, γαρνίροντας με μαϊντανό.