Υλικά (2 μερίδες):
250γρ. μανιτάρια μεγάλα portobello
1 κεσεδάκι τυρί cottage (220γρ)
1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 κολοκυθάκι κομμένο σε κύβους
1 κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη
½ ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο
Αλάτι – πιπέρι
1 κ.σ. ελαιόλαδο
2 κ.σ. τριμμένη παρμεζάνα
Εκτέλεση συνταγής:
- Αρχικά καθαρίζετε τα μανιτάρια και αφαιρείτε τα κοτσάνια
- Σε αντικολλητικό τηγάνι σοτάρετε σε 1 κ.σ. ελαιόλαδο το κρεμμύδι, το κολοκυθάκι και την πιπεριά για 2-3’
- Κατεβάζετε από τη φωτιά και προσθέτετε το cottage, τον άνηθο και 1 κ.σ. ελαιόλαδο και ανακατεύετε ελαφρά
- Γεμίζετε τα μανιτάρια με το μίγμα και τοποθετείτε σε ταψί που έχετε στρώσει αντικολλητικό χαρτί
- Πασπαλίζετε τα μανιτάρια με την παρμεζάνα
- Ψήνετε στο grill για 15’